Ugrás a tartalomra

A TSC a Metalac ellen lép pályára pénteken

2021.11.18
14:17
2022.04.30
12:29
Forrás
Pannon RTV
A topolyai csapat mindenképpen győzni szeretne.

A gornji milanovaci Metalac ellen játssza következő bajnoki mérkőzését a TSC. A topolyaiak egyértelmű célja, hogy megszakítsák az öt meccs óta tartó nyeretlenségi szériájukat a Szuperligában. Ez azonban nem lesz könnyű, ugyanis ellenfelük is győzelmi kényszerben van, hiszen jelenleg a kiesőzónában tanyázik. A TSC és a Metalac mérkőzése pénteken 18 órakor kezdődik Topolyán.

Đuro Zec, játékos, TSC: „Biztosan nehéz mérkőzés vár ránk. Igaz, hogy a Metalac a tabella alsó részén foglal helyet, de véleményem szerint a játékuk alapján a felsőházban lenne a helyük, több megszerzett ponttal. Nagyon nehéz meccs lesz, ezért maximálisan készülünk. Célunk a pozitív eredmény elérése, vagyis a győzelem.”

Metalac
foci
labdarúgás
Szuperliga
TSC

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.