Ugrás a tartalomra

Ideje ismét a győzelem útjára lépni!

2021.11.23
12:53
2021.11.23
13:00
Forrás
Pannon RTV
A TSC labdarúgó csapata holnap 15 órakor a surdulicai Radnik otthonába látogat. A topolyai együttes most pótolja a szerb Szuperliga tizedik fordulójában elhalasztott vendégszereplését.

A TSC a szeptemberi Vojvodina elleni győzelme óta nyeretlen a bajnokságban. Az utolsó hat mérkőzésükön a mérlegük 4 vereség és 2 döntetlen. Jelenleg a tabella hetedik helyén állnak 22 ponttal, még a szerdai ellenfelük, a Radnik 16 ponttal a tizenharmadik.

Faragó Szilárd, a TSC kapusedzője elégedetlen a mostani helyzettel. Kiemelte, hogy a következő időszakban nagyobb hangsúlyt kell fektetniük a csapat pszichológiai felkészítésére, valamint az lesz a feladatuk, hogy a játékosok visszaszerezzék önbizalmukat és optimizmusukat. Ehhez pedig jó játék és sorozatos győzelmek kellenek - hangsúlyozta Faragó Szilárd.

A csapatkapitány, Saša Tomanović örül, hogy az utolsó, a Metalac elleni váratlan 2:1-es vereség után 4 nappal ismét pályára léphetnek és reményei szerint győzelemmel zárják a hétközi fordulót.

A hétvégén újabb kihívás vár a topolyai csapatra, amikor vasárnap idegenben a Kolubara ellen lépnek pályára.

TSC
Radnik
szuperliga

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.