Ugrás a tartalomra

Karácsonyi gyűjtést indított a Vajdasági Baráti Egyesület csapata

2021.11.24
11:50
2021.11.24
11:55
Forrás
Pannon RTV
A bevételekkel idén az adai Aranykapu Művelődési Egyesületet, a Szentháromság Gyermekkórust, illetve a Magyarkanizsai Szociális Központ fiatal ösztöndíjasait támogatják.

Bár a decemberre tervezett Jótékonysági Mikulás Est a járványhelyzet miatt elmarad, ez sem vette el a csapat kedvét az akció megszervezésétől. Az adományok összege már az egymillió forintot meghaladta, de a szervezők továbbra is várják a felajánlásokat a Vajdasági Baráti Egyesület számlaszámára. Az egyesület tagjai Budapesten is gondoskodnak a gyerekek Mikulás csomagjairól, idén nem csak a rászorulókat, hanem az adományozók gyermekeit is meglepik ajándékokkal.
 
Aki szeretne csomagot, december 1-ig regisztrálhat a vajdasagibarat@gmail.com címen, a szülő(k) nevét, a gyerek(ek) nevét, korát, valamint a pontos szállítási címet feltüntetve. A csomagokat december 5-én szállítja ki a szervezet.

A szervezet számlaszáma:
Erste Bank 11600006-00000000-60650436, a közleményben a következőt tüntessék fel: Karácsonyi jótékonysági gyűjtés 2021

Vajdasági Baráti Egyesület

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.