Ugrás a tartalomra

Értelemmel, érzelemmel - könyvbemutató Horgoson

2021.11.26
18:34
2021.11.26
19:16
Forrás
Pannon RTV
Barácius Zoltán művét, a Jónás Gabriella és Korica Miklós színészházaspárról készült könyvet mutatták be.

Horgoson is bemutatták az Értelemmel, érzelemmel című könyvet péntek este a Művelődési Házban. A könyvet a tíz évvel ezelőtt elhunyt író, rendező, Barácius Zoltán alkotta meg, amiben a Jónás Gabriella és Korica Miklós házaspár útját mutatja be a Szabadkai Népszínházban. A könyvet több vajdasági településen és Budapesten is bemutatták. Az eseményt a Művelődési Ház és az Órás Villa szervezte.

Jónás Gabriella, színművész: „Először is egy nagyon fontos dolog: újra találkozás a közönséggel, az egykori, valamikori színházba járókkal, és azzal a jó érzéssel, azzal a tudattal tudok nyugovóra térni, hogy az emberek szeretetben őriztek meg bennünket, és nagyon sajnálom, hogy Korica Miklós már csak odafentről nézheti ezeket a könyvbemutatókat, és nem vehet részt rajta személyesen, hiszen az ő élete ugyanúgy benne van, mint az enyém.”

Horgos
könyvbemutató
Értelemmel érzelemmel
Baracius Zoltán
Jónás Gabriella
Korica Miklós
könyv

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.