Ugrás a tartalomra

Tömegbaleset a Miloš fejedelem autópályán

2021.11.27
14:11
Forrás
Szerbiai RTV
A baleset oka egyelőre ismeretlen.

Súlyos közlekedési baleset történt a Miloš fejedelem autópályán a Ljig és Takovo közötti szakaszon. 5 személy megsérült a délelőtti szerencsétlenségben.

Helyszíni hírek szerint több autó ütközött össze a pályán. Amíg az illetékesek a helyszínelést végezték, lezárták a sztrádát a forgalom elől.

A baleset oka egyelőre ismeretlen. A Szerbia Útjai Közvállalat felhívja a sofőrök figyelmét, hogy az útviszonyokhoz alkalmazkodva vezessenek.

ütközés
Miloš fejedelem autópálya

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.