Ugrás a tartalomra

Vučić egyelőre nem írta alá kisajátítási törvényt

2021.11.29
17:25
2021.11.29
19:05
Forrás
Pannon RTV
Még nem írta alá kisajátítási törvényt, amit a parlament nemrégiben fogadott el - ezt nyilatkozta ma Aleksandar Vučić szerb államfő Čačak közelében, ahol a Preljina és Požega közötti autóút építési munkálatait tekintette meg.

A szerb államfő szavai szerint továbbra is a jogi csapatának a javaslataira vár ezzel kapcsolatban. A törvénymódosítás miatt az elmúlt napokban több szerbiai városban is tüntetést szerveztek, több helyen fennakadásokat okoztak a közlekedésben. Ezek kapcsán Vučić leszögezte, lehet tüntetéseket szervezni, ugyanakkor nem lehet akadályozni azokkal a lakosság normális életvitelét.

„Azt hiszem, hogy nem írtam alá azt, ami sokaknak fontos, még akkor is, ha nem tudják, hogy miért fontos, naivnak tettetik magukat, a kisajátítási törvényről van szó. Úgy gondolom, hogy a népszavazásról szóló törvényt aláírtam, amint hazajöttem Szocsiból, de a kisajátítási törvényt biztosan nem. Nem írtam alá továbbá a vámtörvényeket, és a vagyonadó-törvényt sem írtam alá, és még néhány törvényt nem írtam alá, de a kisajátításról szóló törvényt sem. Várom a jogi szakértőim véleményét, utána meglátom.”

kisajátítás
törvény
Aleksandar Vučić

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.