Ugrás a tartalomra

A szerb női kézilabda-válogatott győzelemmel kezdte a vb-t

2021.12.03
22:19
2021.12.03
22:53
Forrás
Pannon RTV
A szerb válogatott első ellenfele a spanyolországi világbajnokság csoportkörének első fordulójában a lengyel csapat volt.

Szerbia legjobb kézilabdázói az egész mérkőzésen jól játszottak. Már a kezdés után átvették az irányítást és tartani tudták a három gólos előnyüket. Az első félidő 16:13-as eredménnyel ért véget. A második játékrész kezdetén már hat góllal is vezettek, de a hajrára a lengyelek összeszedték magukat és ledolgozták hátrányukat. A mérkőzés vége előtt egy gólra is feljöttek, de a szerb csapat jobban bírta a hajrát és 25:21-re megnyerték a találkozót. A szerb lányok a következő mérkőzésüket Kamerun ellen játsszák vasárnap. Az afrikai csapat az első fordulóban 40:18-ra kikapott az oroszoktól.

kézilabda
Kézilabda VB 2021

Most

16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.
15:24

Kinek a tojása a legkeményebb?

34. alkalommal tartották meg a tojástörő világbajnokságot Mokrinban. A rendezvényt minden évben az ortodox húsvét napján tartják, ahova nem csak Szerbiából, hanem a világ több pontjáról is érkeznek résztvevők.
11:27, Frissítve: 16:09

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.