Ugrás a tartalomra

Havazott Magyarországon

2021.12.05
10:34
2021.12.05
10:43
Forrás
MTI
Többfelé megmaradt a hó és néhol újabb havazás várható.

Magyarországon ma reggelre többfelé alakult ki pár centiméteres hóréteg, főleg az északi országrészben. A Kékestetőn már csaknem 20 centiméteres a hóvastagság. Budapesten is több helyen hullott néhány centiméteres hó. Néhol újabb havazás is várható. A meteorológusok szerint Magyarország északi részén napközben fokozatosan megszűnik a havazás, illetve dél felől egyre nagyobb területen havasesőbe, esőbe válthat át a halmazállapot, de ónos eső is előfordulhat.

havazás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.