Ugrás a tartalomra

Az önkéntesség világnapjára hívta fel a figyelmet Orbán Viktor

2021.12.05
14:30
2021.12.05
14:47
Forrás
MTI
A feleségével, Lévai Anikóval az Ökumenikus Segélyszervezet standját látogatta meg.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök az önkéntesség világnapjára hívta fel a figyelmet a Facebookon közzétett videóbejegyzésében. A kormányfő a felvételen a feleségével, Lévai Anikóval az Ökumenikus Segélyszervezet standját látogatta meg a budapesti Szent István Bazilika előtti téren található karácsonyi vásáron, ahol részt vettek a segélyszervezet adományaihoz járó mézeskalácsok díszítésében.

A segítség fontosságára hívta fel a figyelmet a magyar családokért felelős tárca nélküli miniszter is az önkéntesség világnapján. Novák Katalin a közösségi oldalán közzétett videóbejegyzésében számolt be arról, hogy a Magyar Református Szeretetszolgálat jószolgálati nagyköveteként azért érkezett a szeretetszolgálat irodájába, hogy önkéntesen segítsen az ajándékok válogatásában, csomagolásában, pakolásában. Kiemelte, igyekeznek megvalósítani a kívánságait azoknak a gyerekeknek, akiknek a szülei nem tudják megvásárolni azokat az ajándékokat karácsonyra, amelyre a gyermekeik a legjobban vágynak.

Orbán Viktor
önkéntesség
Novák Katalin

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.