Ugrás a tartalomra

Felsőhegyen is meggyújtották a második adventi gyertyát

2021.12.06
10:15
2021.12.06
17:22
Forrás
Pannon RTV
Sokkal többen mentek a felsőhegyi parkba a közös gyertyagyújtásra, mint korábban.

A délutáni harangszót követően Felsőhegyen is meggyúlt a második, reményt jelképező gyertya. A parkban ünnepi dalokkal, mézeskaláccsal és teával kedveskedtek a szervezők a kilátogatóknak. Az ünnepi műsort követően pedig egy, a Mikulásról készült videót tekinthettek meg a jelenlévők. Az ünnepre való hangolódás és a közös gyertyagyújtás fő célja a hagyományápolás - mondják a szervezők.

Szokola Klarissza, tag, Felsőhegyi Önkéntes Központ: „Tavalyhoz képest sokkal többen jöttek idén, bízunk benne, hogy jövőre még többen lesznek. Úgy látom, hogy egyre jobban kezdtek az emberek felébredni, és egyre jobban kezdik ők is értékelni a karácsonyt.”

Felsőhegy
advent
gyertyagyújtás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.