Ugrás a tartalomra

2032-ig roamingdíjak nélkül az EU-ban

2021.12.09
19:13
Forrás
MTI
A következő tíz évben is többletköltségek nélkül lesz használható a mobiltelefon az Európai Unión belül tett utazások során - erről egyeztek meg az Európai Unió Tanácsa és az Európai Parlament tárgyalói.

Mint ismeretes, az Európai Unió 2017 júniusában törölte el a roamingdíjakat, azóta az európaiak az unión belüli utazásaik során ugyanolyan feltételekkel használhatják mobilelőfizetésüket hívásra, SMS-ezésre és internetezésre, mint saját országukban, többletköltségek nélkül, de csak három egymást követő hónapon keresztül. A barangolásról szóló rendelet 2022 júniusáig van hatályban. A frissített szabályok biztosítják, hogy a roamingdíjara vonatkozó jelenlegi, 2022. június 30-án lejáró szabályozás legyen érvényes 2032 júniusáig.

roamingdíj
Európai Unió

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.