Ugrás a tartalomra

Magyarországon 16 ezer új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak a hétvégén

2021.12.13
11:10
Forrás
MTI
Az elmúlt három nap alatt 16 017 új fertőzöttet igazoltak Magyarországon. Elhunyt 455 beteg, így a halottak száma 36 884 főre emelkedett.

Kórházban 6 531 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 565-en vannak lélegeztetőgépen. A beoltottak száma 6 millió felett van.

Egyébként sikeresen zárult az oltási akció Magyarországon. Az elmúlt három hétben 1,3 milliónál is többen kérték a koronavírus elleni vakcinát, ami jóval meghaladja a korábbi várakozásokat. Túlnyomórészt a harmadik oltást vették fel az emberek, de sokan kérték az első vakcinát is. Ezután csak oltási akciónapok lesznek amikor ugyanúgy időpontfoglalás nélkül lehet kérni a vakcinát, mint az elmúlt napokban. A szakemberek továbbra is arra kérnek mindenkit, hogy vegye fel az oltást – hangzott el az M1 Híradójában.

Magyarország
koronavírus-áldozat
koronavírus-fertőzés
koronavírus-fertőzött
koronavírus-fertőzöttek
koronavírus-helyzet
koronavírus-járvány
koronavírus-mutáns
koronavírus-oltás
koronavírus elleni védőoltás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.