Ugrás a tartalomra

Helyreállt a Nikola Tesla Hőerőmű blokkjaiban tapasztalt hiba

2021.12.14
20:30
Forrás
Szerbiai RTV
A probléma annak okán keletkezett, hogy a havazás eláztatta a szenet, emiatt az A1-es blokkban teljes leállás volt, az A2-es pedig csak csökkentett kapacitással üzemelt.

Azóta már éjjel-nappal szállítják az új szenet - írja a szerb közmédia. A meghibásodás miatt gond volt Obrenovacon a fűtéssel, de már ez is normalizálódott - közölte a Szerbiai Villanygazdaság.

Az illetékesek hozzáteszik, hogy a következő időszakban elegendő mennyiségű áramot biztosítanak Szerbia polgárai és gazdasága számára, és nem várható semmiféle korlátozás.

Nikola Tesla Hőerőmű
helyreállás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.