Ugrás a tartalomra

Leomlott egy felüljáró, sokan meghaltak

2021.12.19
15:17
Forrás
Szerbiai RTV
Négyen meghaltak, nyolcan pedig megsérültek, amikor a kínai Hupej tartományban található Ancsou város felüljárójának egy része leomlott.

A felüljáró három kamionnal együtt az autópályára omlott, egy személygépkocsi a romok alatt rekedt - jelenti az egyik kínai hírügynökség. A felüljárón munkálatok folytak. A nyomozás jelenleg folyamatban van, hogy mi okozhatta a tragédiát.

felüljáró
halálos áldozatok
Kína

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.