Ugrás a tartalomra

Szabó Szebasztián hetedik 50 méter gyorson, a legjobb idővel döntős 50 méter pillangón

2021.12.19
16:41
Forrás
MTI
A zentai kötődésű Szabó Szebasztián 50 méter pillangón a legjobb idővel jutott döntőbe vasárnap az Abu-Dzabiban zajló rövidpályás úszó-világbajnokságon.

Az elődöntőben Szabó - aki a kontinensviadalon a brazil Nicholas Santos 21.75 másodperces világcsúcsának beállításával győzött - a délelőtti idejét (22.42) jócskán megjavítva, 22.11 másodperces idővel csapott célba, összesítésben egyetlen századdal előzve meg dél-amerikai riválisát.

Az 50 méter gyors döntőjét Szabó a hatodik idővel várta. Végül felállt a rajtkőre a britek többszörös világ- és Európa-bajnoka, Benjamin Proud is, pedig délelőtt olyan hírek láttak napvilágot, hogy az angol csapatban koronavírus-fertőzés ütötte fel a fejét, ami miatt többen is kiesnek.

Szabó Szebasztián
úszás
világbajnoki döntő

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.