Ugrás a tartalomra

A tehetséges diákok foglalkoztatása befektetés Szerbia jövőjébe

2021.12.20
14:40
Forrás
Közlemény
Legfőbb célunk, hogy minden gyerek Szerbiában maradjon, és itt találjon magának munkahelyet - mondta Aleksandar Vulin, miután ellátogatott a szabadkai Vegyészeti-Technológiai Iskolába.

A szerb belügyminiszter hozzátette, azon dolgoznak, hogy az ösztöndíjakkal, valamint a fiatal, tehetséges diákok foglalkoztatásával fektessenek be Szerbia jövőjébe. Vulin büszkeségének adott hangot annak kapcsán, hogy sok diák szeretne a belügyi szerveknél dolgozni. 

A látogatás alkalmával Stevan Bakić szabadkai polgármester hangsúlyozta, a város támogat minden olyan új középiskolai szakiránnyal kapcsolatos kezdeményezést, amely biztosítja azt, hogy a középfokú oktatást végzett fiatalok az országban maradjanak. Nikola Matković, a középiskola igazgatója elmondta, Vulin látogatása egy lépés volt a jövőbeni közös együttműködés folyamatában. 

Vegyészeti-Technológiai Iskola
Szabadka
Aleksandar Vulin
Stevan Bakić
Nikola Matković

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.