Ugrás a tartalomra

Adomány a tóthfalusi Kaszap István Kollégium lakóinak

2021.12.22
18:44
2021.12.22
20:06
Forrás
Pannon RTV
Adományt kapott a tóthfalusi Kaszap István Kollégium a magyarországi Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-től. A felajánlás között szerepel ruházat, füzet, könyv, tanfelszerelés és különféle társasjátékok.

A diákotthon munkatársai az ott lakók szükségleteit és igényeit vették figyelembe, amikor az adományozó által kért listát állították össze. A csomagok napokon belül kiosztásra kerülnek a bentlakók körében.

Remete Andrea, ügyintéző, Munkás Szt. József Rk. plébánia, Tóthfalu: „Elsősorban azokat a gyerekeket részesítettük előnyben, akik szegényebb sorból kerültek a kollégiumba, és az ő szükségleteiket vettük figyelembe, gondolok itt téli ruházatra, a sportoláshoz szükséges felszerelésre, hogy minőségesebben tudjanak edzeni itt, a tóthfalusi futball akadémián.”

Tóthfalu
Kaszap István Kollégium
Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
adomány
Remete Andrea

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.