Ugrás a tartalomra

Lončar: Napok kérdése, hogy Szerbiában is kimutassák az omikront

2021.12.23
07:25
Forrás
Novosti
Szerbiában is jelen van az omikron, még ha hivatalosan nem is fedezték fel. Csak napok kérdése, hogy ez megtörténjen - mondta Zlatibor Lončar.

Az egészségügyi miniszter hozzátette, több olyan beteg is van, aki olyan országokból érkezett haza, ahol ez a vírusvariáns elérte már a betegek 70 százalékát. Az ő klinikai képükből is látszik, hogy minden bizonnyal az omikronról van szó - hangsúlyozta Lončar. Hozzátette, reálisnak kell lennünk, hiszen a környező országokban is megjelent már ez a vírusvariáns.

Az egészségügyi miniszter arról is beszélt, hogy ugyan még nem ismerik teljes mértékben az omikront, a jelenleg hatályban lévő járványügyi intézkedések egyelőre elegendőek, tekintve az újonnan fertőzöttek számát.

Zlatibor Lončar
omikron
koronavírus

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.