Ugrás a tartalomra

Új autóbusza van a Subotica-Transnak

2021.12.28
14:03
2021.12.28
17:01
Forrás
Pannon RTV
Egy MAN márkájú autóbusszal gazdagodott a szabadkai Subotica-trans Közúti Utasszállító Közvállalat. Ezzel idén összesen 11 új busszal bővült a közvállalat gépparkja.

Dejan Ljubisavljević, a Subotica-trans Közúti Utasszállító Közvállalat megbízott igazgatója köszönetet mondott Stevan Bakić polgármesternek, amiért Szabadka városának támogatásával megvalósulhatott ez a beruházás. „A polgármester nagy megértést tanúsított egy ilyen közvállalat iránt, mint amilyen a Subotica-trans. Megértette azokat a gondokat, amelyekkel nap mint nap találkozunk, és együtt dolgozunk a géppark állományának növelésén. Valamint azon, hogy az utazók színvonalas szolgáltatásban részesüljenek. Azon dolgozhatunk, hogy javítsunk a mindennapi kötelezettségeinken, hogy a szabadkaiak elégedettek legyenek.”

Az újszerű MAN márkájú, Lion's Coach típusú autóbusz a legkorszerűbb felszereléssel rendelkezik. Ez a busz távolsági vonalakra és sportcsapatok szállítására fog szolgálni. Még hűtőszekrény és jégautomata is van benne. Emellett még két MAN Lion City típusú autóbusszal bővült a Subotica-trans gépparkjának állománya, amelyeket a városi közlekedésben használnak majd - mondta Stevan Bakić, Szabadka polgármestere. „A város stratégiája nem fog ebben kimerülni, amikor a Subotica-transról van szó. Az a tervünk, hogy 2023-ra a Subotica-trans teljes autóbusz flottáját leváltsuk. Remélem ez sikerülni fog, és így sikeresen biztosíthatjuk a Subotica-trans fennmaradását.”

Októberben nyolc buszt vásároltak, így ezzel a beruházással idén összesen 11 új autóbusszal lett gazdagabb az utasszállító közvállalat.

Subotica-trans
autóbusz
busz
géppark
Szabadka
Stevan Bakić

Most

13:46, Frissítve: 13:56

Elstartolt a strandszezon Újvidéken

Ez a strand az egyik legszebb és legrendezettebb strandnak számít a Duna teljes szerbiai szakaszán, amely számos lehetőséget kínál az idelátogatóknak. A szezonális belépőket mától lehet igényelni.
13:34, Frissítve: 13:42

Tornádó söpör végig az USA középső államain

Heves viharok söpörtek végig az Egyesült Államok középső részén kedden kora reggel, órákkal azután, hogy Oklahomában egy tornádó legalább egy ember halálát okozta és két település egy részét elpusztította.
12:54, Frissítve: 13:09

Biztonságosan két keréken

A biztonságos kerékpáros közlekedésre, valamint a biciklis sport népszerűsítésére hívták fel a figyelmet Szabadka főterén. A Figyelj, hogy lássanak, közlekedj kerékpárral megnevezésű program során általános iskolás gyerekek vehettek részt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.