Ugrás a tartalomra

Gyilkosság, öngyilkosság, négy halott

2021.12.29
18:00
2021.12.30
12:31
Forrás
Pannon RTV
Családi tragédia Zomborban. A börtönből szabadult családapa, megölte a feleségét és két lányát, majd magával is végzett.

Nem hivatalos információk szerint a férfi nemrég szabadult a börtönből, ahová családi erőszak miatt került. A feleségnek távoltartási végzése volt a férjével szemben, azonban ez sem gátolta meg Z. G-ét az ámokfutásban. Először feleségével és 19 és 15 éves lányával végzett, majd bombát dobott az épületre, ami ennek következtében kigyulladt. A férfi az égő épületben felakasztotta magát. A tragédia 12 óra köról történt. A helyszínre kiérő tűzoltók a lángokat megfékezték, de már csak négy holtestet találtak. A hatóságokat a családi tragédia egyetlen túlélője, a harmadik gyerek, egy fiú értesítette a tűzesetről.

Zombor
tűzeset
gyilkosság

Most

07:46, Frissítve: 07:53

Húsvét másnapját ünneplik az ortodox hívek

Az ortodox húsvéthétfőhöz Szerbiában számos népszokás kötődik. Egyes szokások a mai napig fennmaradtak eredeti formájukban, mások ugyanakkor módosultak, vagy teljesen a feledésbe merültek az ortodox hívek körében.
07:38, Frissítve: 08:13

Ma van Đurđevdan

A Gergely naptár szerint április 24-én, a Juliánusz naptár szerint május 6-án van Szent György napja.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.