Ugrás a tartalomra

Női foci: a magyarkanizsai TSC nyerte a székesfehérvári teremtornát

2021.12.31
13:55
2021.12.31
14:10
Forrás
Pannon RTV
Két különdíjat is elhoztak.

A magyarkanizsai TSC női labdarúgó csapata nyerte a hagyományos év végi nemzetközi teremtornát a magyarországi Székesfehérváron. A TSC Magyarkanizsa két fölényes győzelemmel megnyerte csoportját, majd az elődöntőben a TSC-s lányok 9:0-ra verték a Fejér megyei I. osztály őszi bajnokát, az Enying gárdáját. A döntőben úgy nyertek 6:3 arányban a sárkeresztesi futsalcsapat ellen, hogy két perccel a vége előtt az eredmény még 3:3 volt.

A székesfehérvári tornáról a Tisza-partiak két különdíjat is elhoztak: Vesić Anđela lett ugyanis a legjobb kapus, a legjobb góllövőnek pedig a döntőben négy gólt szerző Trbojevics Ivana bizonyult, aki összesen tizenegyszer vette be az ellenfelek kapuját. A felnőtt férficsapatok mezőnyében a Csantavér gárdája egy döntetlennel és két vereséggel a 4. helyet szerezte meg csoportjában, a szabadkai Tebra együttese pedig mindhárom mérkőzését elveszítette, így egyik vajdasági csapat sem jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba.

TSC
női foci
labdarúgás

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.