Ugrás a tartalomra

Mali optimista

2021.12.31
19:29
Forrás
Tanjug
Azon dolgoznak 2022-ben is szerb kormány tagjai, hogy emelkedjen az életszínvonal és egyre több nagyberuházás valósuljon meg.

Az életszínvonal emelésére irányul az új évben is a szerbiai gazdaságpolitika - nyilatkozta a pénzügyminiszter a Tanjugnak. Évről évre javulás lesz a fizetésekben, és 2025-re célként azt szeretnék elérni, hogy Szerbiában az átlagbér elérje a 900 eurót, a nyugdíjak pedig meghaladják a 400 eurót - tette hozzá Siniša Mali. 2022-ben sokkal több nagyberuházás valósulhat meg, mint a korábbi években, erre több mint 480 milliárd dinár áll rendelkezésre a költségvetésben - magyarázta a tárcavezető. Mindeközben arra is odafigyelnek, hogy a közadósság a GDP 60 százaléka alatt maradjon - ígéri Mali.

Siniša Mali
2022
életszínvonal
nagyberuházás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.