Ugrás a tartalomra

Bíró Tímea könyvét mutatták be Szabadkán (videó)

2017.06.19
16:44
Vasárnap Szabadkán a Klein house-ban került sor Bíró Tímea első kötetes szerző A pusztítás reggelei című könyvének bemutatójára
Vasárnap Szabadkán a Klein house-ban került sor Bíró Tímea első kötetes szerző A pusztítás reggelei című könyvének bemutatójára. A Forum Könyvkiadó Intézet gondozásában megjelenő kötet száz verse három ciklusra oszlik: A szakaszok témája gyerekkori negatív tapasztalatokat, traumákat jár körbe, rossz kapcsolatképeket boncolgat. A kötetet Miroslav Jovančić illusztrálta. Az est a Szab-way színházi szervezet rendezésében valósult meg.



Bíró Tímea, szerző: „Olyan történetek vannak ebben a kötetben, igazából szomorú történetek. Olyan gyerekekről van szó, akiket súlyosan bántalmaznak otthon, olyan nők, akiket az alkoholista párjuk vagy férjük terrorizál, szegény emberekről szólnak ezek a versek. Nekem az volt a fontos és mai nap is az a fontos, hogy nem az a lényeg, hogy az emberek mit élnek át, milyen szenvedéseket élnek meg, hanem az, hogy hogy lépnek túl ezeken a dolgokon.”

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.