Ugrás a tartalomra

Kamerákat szerelnek fel Szabadkán és környékén

2022.01.03
11:39
Forrás
subotica.com
Bekamerázzák Szabadkát, sőt, a környező településeket is.

77 új készüléket helyeznek majd ki, a munkálatok 226 millió dinárba kerülnek, a kivitelezéssel egy belgrádi céget bíztak meg. A vállalatnak havonta fizet majd a város, a rendszer beüzemelését követő három évben. A kamerákkal a közterületeket és a főbb útvonalakat figyelik majd, az utakon lévők sebességet is mérnek, és felismerik az autók rendszámát. A készülékek többségét a városban helyezik el, de Palicsra, Hajdújárásra és Csantavérre is jut belőlük.

kamera
kamerák
Szabadka

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.