Ugrás a tartalomra

Bemutatták Az idióta című előadást Újvidéken

2022.01.13
11:39
2022.01.13
16:17
Forrás
Pannon RTV
A Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij regénye alapján készült darabot Andrej Cvetanovszki, a szkopjei Teatar Komedija rendezője vitte színpadra.

A darabban az Újvidéki Színház szinte teljes társulata szerepel, kiegészülve a Művészeti Akadémia hallgatóival. A főszereplő Miskin herceget, aki a jólelkűség, együttérzés és nyíltszívűség világirodalmi megtestesítője, Pongó Gábor alakítja.

Pongó Gábor, színész, Újvidéki Színház: „Fura egy ember, az biztos. Ha belegondolunk, a saját életünkben empatikusak, együttérzőek vagyunk a szűk családi körrel, a családunkkal, a legjobb barátokkal, és valahol itt bezárul a kör. Ez az ember ismeretlen emberekkel ugyanúgy együttérez, és ez volt a legnehezebb. Ezt elérni és megcsinálni, hála istennek volt elég időnk, és remélem, hogy sikerült is.”

színház
Újvidéki Színház
Pongó Gábor
Az idióta

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.