Ugrás a tartalomra

Visszatérnek a Pannon RTV műsorai

2022.01.14
12:31
2022.01.14
16:13
Forrás
Pannon RTV
Rövid téli szünet után hétfőtől visszatér a Pannon TV képernyőjére naponta jelentkező hírháttérműsorunk, a Közügyek, valamint hetente megjelenő magazinműsoraink, de a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is visszatér eddig szünetelő műsoraival.

Változik a műsorrend a Pannon RTV-ben és a Szabadkai Magyar Rádióban. Rövid téli szünet után hétfőtől visszatérnek a Pannon TV képernyőjére a szünetelő műsorok, a Pannon Rádió hallgatói újra együtt ébredhetnek a Reggeli műsorvezetőivel, a Szabadkai Magyar Rádió hallgatói pedig képzeletben ismét felülhetnek a Körhintára.

A Pannon TV képernyőire visszatérnek a hetente sugárzott, tematikus műsorok, a Sporthétfő, a Pannon Gazda, a Vitrázs és a Forog a kamera is új részekkel várja a nézőket.

Mohácsi Huba, műsorigazgató-helyettes Pannon RTV: „Hétfőtől a Pannon RTV-be visszatérnek a magazinműsorok a rövid téli szünet után. Fújtunk egyet, összeszedtük az erőnket, mert hosszú tavaszunk lesz, mivel több választás is érinti a vajdasági magyarságot, amire nekünk, televízió, rádió, médiaházként is készülnünk kell. Valószínűleg még több munkánk lesz, igaz a téli szünetben is folyamatosan dolgoztunk.”

A megszokott időben, a fél hatos Híradó után visszatér a képernyőre hírháttérműsorunk, a Közügyek is élő beszélgetésekkel - mondta Juhász Gábor, a Közügyek felelős szerkesztője. „Nagy erőkkel készülünk a hétfői kezdésre olyan témákat készítettünk elő, amelyek a legjobban érintik a nézőink mindennapi életét, ilyen például a koronavírus járvánnyal kapcsolatos aktualitások, az önkormányzatok, a települések fejlesztései, a gazdaságfejlesztés, de természetesen a politika is helyet kap a műsorunkban továbbra is.”

10 éves lett hírháttérműsorunk, ezzel kapcsolatban külön műsorral is jelentkezünk, de erről majd később.

A rádiókban is változik a műsorrend. A Pannon Rádióba visszatér a hétfő esti mixműsor, a Classic Fantastic, valamint a hallgatók hétfőtől ismét együtt kezdhetik hétköznapjaikat Anettel, Sántával, Brasnyóval és Zecivel.

Zvekán Péter, műsorvezető, Pannon Reggeli: „6-10-ig indul a Reggeli, emiatt a Pannon Presszó ismét 10 és 16 óra között lesz, utána a Csillaghullás marad. Azzal, hogy visszajön a Reggeli, ez hozza magával azt, hogy vasárnap visszatér a Best of Reggeli 9 és 12 óra között.”

A Szabadkai Magyar Rádióban is visszatérnek műsorok, mégpedig a Paragrafus, az Agrárvilág és a Körhinta.

Dedić Szuzana, fő- és felelős szerkesztő, Szabadkai Magyar Rádió: „A Napindító ismételten reggel hattól ébreszti majd a hallgatókat, itt a 107.1 megahertzen. A Mozaiknál nincs változás, ez 10-től 16 óráig tart, és jó hír azoknak, akik szeretik délutáni műsorunkat, a Körhintát, visszatér ez a műsor is a délutáni híradó után, 16 óra 30 perctől újra pörög a Körhinta.”

Újult erővel és a megszokott műsorokkal folytatjuk tehát a munkát továbbra is, tartsanak velünk idén is!

Pannon RTV
Pannon TV
Pannon Rádió
műsor

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.