Ugrás a tartalomra

Szerbia újra magas kockázatú ország

2022.01.14
19:31
2022.01.14
19:40
Forrás
Tanjug
Németország visszahelyezte Szerbiát arra a listára, amelynek állampolgáraira karantén vár, ha belépnek az országba, amennyiben azok oltatlanok, és fertőzöttek sem voltak.

Újra visszakerült Szerbia a koronavírus-járvány szempontjából magas kockázatú országok listájára Németországban. Ez azt jelenti, hogy vasárnaptól nehezebben lehet majd bejutni Németországba, vagyis azoknak, akik oltatlanok és még nem voltak fertőzöttek, 10 napos karanténba kell vonulniuk.

Nem csak Szerbia került fel megint a magas kockázatú országok német listájára, hanem Bosznia-Hercegovina, Észak-Macedónia, Franciaország, Ausztria, Lettország és Bulgária is.

Továbbra is ezen a listán maradt egyébként a régiónkból Horvátország, Montenegró és Szlovénia.

Németország
magas kockázatú
koronavírus
járvány
lista

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.