Ugrás a tartalomra

A sínek közé zuhant egy kerekesszékes férfi a metrómegállóban

2022.01.14
22:12
Forrás
MTI
Súlyosan megsérült az a kerekesszékes férfi, aki Budapesten a sínekre zuhant a 3-as metró Ecseri úti megállójánál péntek este - tájékoztatta a katasztrófavédelem és a mentők az MTI-t.

Kisdi Máté, a Főváros Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a Kőbánya-Kispest felé vezető oldalon egy 60 év körüli férfi zuhant a sínek közé. Az érkező metrószerelvény meg tudott állni. A férfit a tűzoltók kiemelték a peronra, majd átadták a mentőknek.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI megkeresésére azt közölte: a baleset következtében a férfi súlyosan megsérült. Ellátását követően kórházba vitték.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Info oldalán azt írta: a baleset miatt a 3-as metró helyett a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között a meghosszabbított útvonalon közlekedő M3-as metrópótló autóbusszal lehetett utazni.

metró
Budapest
baleset
kerekesszék

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.