Ugrás a tartalomra

„Jobb megelőzni, mint gyógyítani”

2022.01.15
12:48
2022.01.15
16:29
Forrás
Pannon RTV
Átfestették a Magyarkanizsai Egészségház gyermekosztályának mind a négy gyermekrendelőjét.

Egy belgrádi marketingcég az ország Egészségházainak állapotáról készített felmérésének köszönhetően részesült adományban a Tisza-menti település intézménye. A festést egy belgrádi gyógyszergyártó vállalat finanszírozta, amelynek értéke 50 ezer dinár volt. A felújítás két okból is fontos, a pácienseket az adománynak köszönhetően higiénikusabb környezetben lehet ellátni, illetve a dolgozók munkakörülményei is javulnak.

Gyólay Karolina, igazgató, Magyarkanizsai Egészségház: „Nagyon örülök, hogy a magáncégek is felmérik, hogy könnyebb segíteni bármilyen mértékben és ezzel az egészségét óvni a dolgozóknak is és minden lakosnak a környezetünkben. Így meg lehet akadályozni a lebetegedést, és jobb megelőzni, mint gyógyítani. Nekik is érdekük, hogy egészséges dolgozói legyenek, akik nem esnek ki a munkából. Tavaly is és idén is fogunk még kapni adományokat.”

Magyarkanizsa
Magyarkanizsai Egészségház
festés
Gyólay Karolina

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.