Ugrás a tartalomra

Lajović továbbjutott, Györe kiesett

2022.01.17
12:28
Forrás
Kurir.rs
Dušan Lajović továbbjutott az Australian Open második fordulójába. A szerb teniszező a magyar Fucsovics Mártont 6:3, 4:6, 6:1, 6:7, 6:1 arányban győzte le az első fordulóban.

Lajović a második fordulóban a spanyol Carlos Alcarazzal mérkőzik meg. Györe László viszont kiesett az Australian Openen. A zentai származású teniszező négy szettben, 6:7, 4:6, 6:3, 6:7 arányban kikapott ellenfelétől, a kanadai Denis Shapovalovtól.

tenisz
Australian Open
Györe László
Dušan Lajović

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.