Ugrás a tartalomra

„Szabadka nagy felelősségtudatról tett tanúbizonyságot”

2022.01.17
14:35
Forrás
Közlemény
Köszönetet mondott Stevan Bakić Szabadka polgármestere mindazoknak a szabadkaiaknak, akik részt vettek a tegnapi népszavazáson.

Mint mondta, a városban rendben és demokratikus légkörben zajlott a szavazás. A rossz időjárás ellenére, a rendelkezésére álló adatok szerint 31 892 választójoggal rendelkező polgár járult az urnákhoz, ami a város területén regisztrált összes választópolgár 25,1%-a. Igennel 18 392-en szavaztak, azaz a voksolók 58,4 százaléka. Bakić hangsúlyozta, Szabadka nagy felelősségtudatról és demokratikus kapacitásról, mindenekelőtt pedig a szerb állam, annak intézményei és politikája iránti egészséges bizalomról tett tanúbizonyságot.

A teljes szöveg alább olvasható:

Csatolmányok
gradonacelnik-bakic-subotica-pokazala-veliku-odgovornost.doc
Stevan Bakić
Szabadka
referendum
népszavazás

Most

10:41, Frissítve: 10:55

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.
07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.