Ugrás a tartalomra

Elhunyt a rocklegenda, Meat Loaf

2022.01.21
11:56
Forrás
MTI
Csütörtök este, 74 éves korában halt meg a Grammy-díjas énekes, aki színészként is ismert volt. A halál okát nem hozták nyilvánosságra.

A rockénekes Marvin Lee Aday néven látta meg a napvilágot. 1977-es első nagylemeze, a Bat Out of Hell tizennégymillió példányban kelt el, ezzel máig az Egyesült Államok legtöbb példányban eladott harmincöt lemeze között van. A lemez producerével, Jim Steinmannel később is együtt dolgoztak, a ’93-as Bat Out of Hell II: Back Into Hell kislemeze, az I’d Do Anything for Love máig Meat Loaf legnagyobb slágere, Grammyt is kapott érte. Meat Loaf karrierje során több mint százmillió lemezt adott el. A legnagyobb népszerűséget azonban egy filmsiker hozta meg számára: az 1975-ben bemutatott Rocky Horror Picture Show-ban, amely egy színpadi musical moziváltozata volt, Eddie-t, a vad és szerencsétlen kifutófiút alakította. Ezen kívül is több filmszerepe volt: A menedzser, Száguldás a milliókért, Páratlan prédikátor, Tűzforró Alabama, Harcosok klubja.

rocksztár
elhunyt
meghalt
in memoriam

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.