Ugrás a tartalomra

Az amerikaiak 60 százaléka nem választaná meg újra Bident

2022.01.23
17:35
2022.01.23
17:41
Forrás
MTI
Tíz szavazóból hat nem támogatná Joe Biden jelenlegi amerikai elnököt, ha ma lenne a 2024-es elnökválasztás - ez derül ki a Fox News amerikai hírcsatorna közzétett országos felméréséből.

Tavaly áprilisban még a megkérdezettek 54 százaléka gondolta úgy, hogy jól végzi a munkáját, majd novemberre ugyanez a mutató 44 százalékra esett vissza. Jelenleg a válaszadók 47 százaléka gondolja úgy, hogy az elnök alkalmas a feladatára, 52 százalék viszont nem így véli.

Az elemzés szerint Biden első hivatali évének végén nagyobb a gazdasági helyzet miatti aggodalom, és sokan úgy érzik, hogy a járványt egyáltalán nem tartják ellenőrzés alatt. A statisztikák szerint Biden jelenlegi újraválasztási kilátásai kisebbek, mint elődjeinek, Donald Trump, illetve Barack Obama volt elnököknek valaha is voltak.

USA
Amerikai Egyesült Államok
Donald Trump
Barack Obama

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.