Ugrás a tartalomra

Naponta akár 4000 dinárt is kereshet, aki hólapátot ragad

2022.01.26
12:46
Forrás
Szerbiai RTV
Sok embernek okozott problémát a havazás, de egyesek kerestek is rajta. Az egyik belgrádi ifjúsági szövetkezet szerint 8 óra hólapátolásért 4000 dinárt lehetett keresni.

A munkára főleg egyetemisták jelentkeztek. A vállalkozók és a jogi személyek magas büntetésre számíthatnak, ha nem takarítják el a havat, ezért is keresték a lapátolást vállaló munkásokat. Akik serényen dolgoztak, egy hét alatt 25 ezer dinárt is kereshettek.

havazás
napidíj

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.