Ugrás a tartalomra

Hétfő estétől módosul a kelebiai vasútvonal közlekedési rendje

2022.01.30
12:28
2022.01.30
12:34
Forrás
MTI
A változás a Budapest-Belgrád vasútvonal felújítása miatt történik.

A budapesti Keleti pályaudvarból 17 óra 57 perckor induló személyvonatról Kiskunhalasnál, a 19 óra 20 perckor induló személyvonatról pedig Kiskőrösnél kell átszállni a Kelebiáig közlekedő pótlóbuszra. A 22 óra 20 perckor és a 23 óra 20 perckor induló vonatok utasait Délegyháza és Kunszentmiklós-Tass között viszik majd vonatpótló járatok. A változás április 30-ig tart, addig az átszállások miatt akár 45 perccel is megnőhet az utazási idő. A megállóhelyekkel és a vonatok közlekedésével kapcsolatban bővebb információt a vasúttársaság honlapján, a mavcsoport.hu oldalon lehet megtekinteni.


A Bösztör, Szabadszállás, Fülöpszállás, Soltszentimre, Csengőd, Tabdi, Pirtói szőlők, Balotaszállás, Kisszállás állomás ideiglenesen meg is szűnik, így ezeket a Volánbusz járataival lehet majd elérni.

közlekedési rend
vasútvonal
Kelebia
Budapest-Belgrád

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.