Ugrás a tartalomra

Milan Antonić Montenegróból jelentkezett

2012.08.10
18:30


Az Agrobank-ügyben gyanúsított Milan Antonić önként jelentkezett ma délután a rendőrségen
Az Agrobank-ügyben gyanúsított Milan Antonić önként jelentkezett ma délután a rendőrségen. Az előzetes letartóztatásban lévő Dušan Antonićnak, a bankintézet volt igazgató bizottsági elnökének a fia tájékoztatta a rendőrséget, hogy nincs szökésben, hanem Montenegróban nyaral. Azt is mondta, hogy a médiából tudta meg, hogy körözik, ezért mielőbb visszajön Szerbiába, hogy jelentkezzen az illetékes ügyészségen.   Agrobank-ügy: eddig nyolc letartóztatott 2012.08.10. 11:24 Az Agrobankban elkövetett pénzügyi csalások miatt nyolc személyt tartóztatott le a rendőrség. A bank végrehajtó bizottságának elnökét, Dušan Antonićot és további hét munkatársát is őrizetbe vették. A rendőrségi közlemény szerint Dušan Antonić 2006 és 2011 között, az Agrobank végrehajtó bizottságának elnökeként, a bizottság más tagjaival és a bank vezetőségével közösen, 32 milliárd dinárral, azaz 300 millió euróval károsította meg a pénzügyi intézményt. A rendőrség körözést adott ki Milan Antonić és Slobodan Ratković ellen is, akik feltételezhetően külföldre menekültek. Miljko Radisavljević, a szervezett bűnözés elleni osztály különleges ügyésze a Szerbiai RTV-nek elmondta, az Agrobank botrányban további letartóztatások várhatók, mert – mint mondta – a rendőrség utasítást kapott, hogy vizsgáljon felül minden vitás vagy vissza nem fizetett hitelt. Ivica Dačić kormányfő is kiemelte, hogy folytatják a vizsgálatot az ügyben, és még 30 személy letartóztatására számít.

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.