Ugrás a tartalomra

Húszéves a szabadkai EmArt Képzőművészeti Műhely

2022.02.02
18:27
2022.02.02
19:40
Forrás
Pannon RTV
Huszadik évfordulóját ünnepelte a szabadkai EmArt Képzőművészeti Műhely a Városi Múzeumban. Mögöttük mozgalmas évek vannak, számos díjjal, tárlattal és utazással.

A műhely diákjai a világ szinte minden pontjáról kaptak már elismeréseket. A huszadik évfordulóra az elmúlt éveket összefoglaló kiadvánnyal készültek.

Grubanov Martinek Emília, mentor, EmArt Képzőművészeti Műhely: „A kiadvány magában foglalja az elmúlt 20 év eredményeit. Tehát a nemzetközi és a hazai versenyeken elért sikereket. Azonkívül 72 díjazott munkát, valamint a gazdag archívumból 30 fényképet, amely díjkiosztón kiállításon készült, valamint a kiállítás anyagát tartalmazza. A díjakat, amiket most átadunk, nagy nemzetközi versenyekről érkeztek, Bulgáriából, Lengyelországból, Kínából és Japánból.”

EmArt Képzőművészeti Műhely

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.