Ugrás a tartalomra

Szeptember közepén osztják a 13. nyugdíj első részét

2012.08.12
18:50
2019.12.21
15:31
A kisnyugdíjasok, akik havonta kevesebb, mint 15 ezer dinár nyugdíjat kapnak, az úgynevezett 13
A kisnyugdíjasok, akik havonta kevesebb, mint 15 ezer dinár nyugdíjat kapnak, az úgynevezett 13. nyugdíj első, 3750 dinárt kitevő részletét szeptember 17-e és 19-e között vehetik kézhez. A pénzt, a bejelentések szerint, a tisztségviselők fizetésének csökkentésével teremtik elő. A szociális támogatás ezen formájára azok a földműves nyugdíjjal rendelkezők is jogosultak, akiknek járandósága nem haladja meg a havi 15 ezer dinárt. A 13. nyugdíjat 4 egyenlő részben fizetik ki. Az elsőt szeptemberben, a másodikat december második felében kapják kézhez a kisnyugdíjasok. A maradék két részlet kifizetését jövő év márciusában és júniusában tervezik.
szeptember
nyugdíj

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.