Ugrás a tartalomra

Híradó – 2022.02.04. 20.00h

2022.02.04
20:42
2024.02.05
12:40
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV hírműsora

A Híradó főbb témái:
- Évente 30 ezer ember halálát okozzák a daganatos megbetegedések Szerbiában, világszerte pedig 10 millió ember hal meg rákban.
- Megszüntethetik a teherautó-forgalmat Szabadka központjában. Kelebiára pedig csak azon kamionok hajthatnak be, amelyek erre engedéllyel rendelkeznek, és a közelben van a telephelyük.
- Filmklubot indít a VM4K. Az első vetítés február 10-én este lesz.
- Megkezdődött a téli olimpia Pekingben. Az elkövetkező több mint két hétben tizenöt sportágban, összesen 109 számban avatnak bajnokot.
- Meghosszabbítják a szerbiai általános és középiskolások számára a februári szünidőt. Erről döntött Branko Ružić, oktatási miniszter.
- A magyar nemzetpolitikai államtitkárság döntése értelmében 2022- a cselekvő nemzet éve. A tematikus esztendő vajdasági nyitóeseményére került sor Szabadkán.

Peking 2022
Téli Olimpiai Játékok
Hszi Csin-ping
Aleksandar Vučić
szünidő
Branko Ružić
Ninkov K. Olga
Pásztor Bálint
Szabadkai Városi Múzeum
Vackor óvoda
Katona Novák Ágnes
rákellenes világnap
koronavírus
Városi Képviselő-testület
Kern Imre
Y-ág
Szerbiai Posta Közvállalat
Orbán Viktor
Vlagyimir Putyin
filmklub
Dudás Viktor

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.