Ugrás a tartalomra

Óvást nyújtott be a magyar csapat Liu Shaolin Sándor miatt

2022.02.07
18:34
Forrás
24.hu
Óvást nyújtott be a magyar csapat, miután Liu Shaolin Sándort azt követően zárták ki a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres versenyének döntőjében, hogy az első helyen haladt át a célvonalon.

Mindezt Bánhidi Ákos edző-menedzser mondta el az M4-nek. Nem tartjuk igazságosnak a döntést, egy aranyérmet vettek le Liu Shaolin nyakából, ezt nem könnyű megemészteni. Így testvére sem tud örülni a bronzéremnek.

Úgy érezzük, picit lejt a hazai pálya. Borzasztó és elkeserítő – nyilatkozta, hozzátéve, hogy már azt sem értették, hogy az újraindítás után mit keresett még a mezőnyben az egyik rivális, aki egyértelműen Liu Shaolinra utazott végig. Az utolsó kanyar után a kínai rivális két kézzel is visszahúzta Liu Shaolint, aki elesett a célban, de az öklét rázva ünnepelt.

Aztán hosszasan videóztak, majd két esetben látták szabálytalannak Liu Shaolint, ezek közül az egyik egy előzés volt, ahol vállal, karral vágott be ellenfele elé.

Liu Shaolin Sándor
óvás
téli olimpia

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.