Ugrás a tartalomra

Úri Emese: Az állam érdekében áll támogatni a fiatalokat

2022.02.14
19:08
2022.02.14
19:19
Forrás
Magyar Szó
A Vajdasági Magyar Szövetség igennel fog szavazni a törvénymódosítási javaslatra, amely lehetővé teszi azon 16-29 éves állampolgárok ideiglenes jegyzékének létrehozását, akik jelentkeznek az újabb 100 eurós anyagi támogatásra.

Ezt jelentette ki ma a köztársasági parlamentben Úri Emese, a VMSZ képviselője. Emlékeztetett, hogy az újabb, fiataloknak szánt támogatás célja a koronavírus-járvány káros hatásainak enyhítése, a törvénymódosítás pedig megfelel az alkotmány elvárásainak. A politikus szerint az állam érdekében áll támogatni a fiatalokat.

Úri Emese
pénzsegély
Vajdasági Magyar Szövetség
törvénymódosítás

Most

10:41, Frissítve: 10:55

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.
07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.