Ugrás a tartalomra

Jovana megkapta az esélyt a teljes életre

2022.02.24
16:14
Forrás
Pannon RTV
Összegyűlt a pénz a hétéves kamenicai kislány, Jovana Štikovac gyógykezelésére.

Több ritka betegségben is szenved, mozgását a végtagjaiban jelentkező görcsök nehezítik. Jovana ennek ellenére tavaly elkezdte az iskolát, és állandó fejlesztésekre, kezelésekre jár. Közügyek című műsorunkban is bemutattuk már, akkor édesanyja, Marika mesélt a család mindennapjairól, megpróbáltatásaikról. A Štikovac család a közösség erejét kérve gyűjtött egy drága, amerikai műtétre. A szükséges pénz most összejött, ők pedig útra készek. Az édesapa a Facebookon is köszönetet mondott azoknak, akik segítették a gyűjtést. "Nincsenek szavaim, csak egy óriási köszönet. Sorakoznak a táskák, az útlevelek és Jovana kedvenc mackója is útra kész". A szülők most az orvosok biztos kezében és okos döntéseiben bíznak. Jovanát és családját hétfőre várják a St. Louisi klinikára.

Jovana Štrikovac
segély
műtét

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.