Ugrás a tartalomra

Hamarosan felszámolják a sáros utcákat Törökbecsén

2022.03.02
20:31
Forrás
Pannon RTV
A közművesítési munkálatokhoz szükséges pénzösszeget az önkormányzat biztosítja.

Míg tavaly Törökbecsén új burkolatot kapott a II. Krajina 217, valamint az Aracs utca négyszáztíz méteres szakasza, a munkálatokat idén három utcában folytatják. Ez azt jelenti, hogy a beruházások a Nagybecskerek felé vezető vasúti sín közvetlen közelében húzódó Dózsa György, az ún. Újfalu részben található Toza Marković, valamint a Jagity utca megmaradt szakaszát érintik. Az akciót, a tervek szerint, legkésőbb év végéig fejezik be, aminek köszönhetően a törökbecseieknek nem kell többé sáros úton járniuk.

A közművesítési újításokra idén a község évi költségvetéséből 83.5 millió dinárt irányoztak elő. Ebből bizonyos keretösszeget utak karbantartására költenek majd.

Törökbecse
aszfaltozás
sáros utca

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.