Ugrás a tartalomra

Abramovics eladja a Chelsea-t

2022.03.03
08:46
2022.03.03
13:17
Forrás
Nemzeti Sport
Eladja a labdarúgó Bajnokok Ligája címvédő Chelsea-t Roman Abramovics, aki a hírt a londoni klub hivatalos honlapján tette közzé.

Az orosz milliárdos úgy indokolt, hogy a klub érdekeit szem előtt tartva hozta meg döntését. „Eladom a klubot, mivel úgy gondolom, hogy a jelenlegi helyzetben ez szolgálja legjobban a klub, a szurkolók, az alkalmazottak, valamint a klub szponzorainak és partnereinek érdekeit” - fogalmaz Abramovics.

Az 55 éves tulajdonos azt is közölte, hogy a klub eladásából származó teljes nettó bevételt az ukrajnai háború valamennyi áldozatának javára ajánlják fel. A Chelsea-t Abramovics 2003-ban vásárolta meg. A londoni kékek azóta kétszer nyertek Bajnokok Ligáját, többször voltak angol bajnokok, illetve kupagyőztesek, továbbá a klubvilágbajnoki címet és az Európa-liga-serleget is elhódították.

Chelsea
Roman Abramovics

Most

20:05, Frissítve: 20:17

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati sprintfutamát.
19:37, Frissítve: 20:02

Egyre népszerűbb a népművészet az ifjúság körében

Több mint 300 gyermekkel tartották meg a XIII. Dunán innen, Tiszán túl elnevezésű Kárpát-medencei ifjúsági népművészeti tehetségkutató verseny délvidéki elődöntőjét Horgoson. Az eseményt a Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület szervezte meg.
18:52, Frissítve: 19:00

Komoly büntetés a fürdőruhában szaladgálásért

Komoly büntetéssel számolhat az, aki idén nyáron fürdőruhában sétálgat Tivat utcáin. A montenegrói város ugyanis megelégelte azt, hogy a belvárosban egy szál bikiniben vagy fürdőnadrágban járkálnak a turisták.
18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.