Ugrás a tartalomra

Parfümköltemények a VM4K-ban

2022.03.03
22:02
2022.03.04
16:28
Forrás
Pannon RTV
Gyermekkori álomként indult a magyarkanizsai születésű Bálint Csaba parfümök iránti érdeklődése, amely később nemcsak Vajdaság de egész Európára kiterjedő parfümőri hírnevet hozott a számára.

Eddig 14 különböző parfümöt kreált amelyeket a megalkotástól a kivitelezésen keresztül a csomagolásig egyedül hozott létre. A Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ csütörtök esti rendezvénysorozatának tegnap esti vendégeként bemutatta egyes parfümkölteményét.

Bálint Csaba parfümőr arról is beszélt, hogy hogyan alakul az idei parfümdivat. „Kimondott idei parfümtrend még nincs kibontakozóban, de az utóbbi időben sózzák a parfümöket. Könnyítik őket, bizonyos esetekben a tenger illatát próbálják velük felidézni. Egy sűrű, nehezebb vaníliásabb illatnál vagy egy karamellásabb illatnál ahogy a cukrászatban is a cukrot sóval szokták nyitni, manapság az illatokat is sózzák és sóval nyitják.”

VM4K
Bálint Csaba
parfüm

Most

09:55, Frissítve: 13:24

Nagyszombat van

Ma van az ortodox nagyszombat, a keresztény gyász második napja a nagypéntek után. Jézus Krisztus keresztre feszítésének napjára emlékeznek a hívek, akik imában és csendben ünneplik a nagyszombatot.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.