Ugrás a tartalomra

Amerikai közgazdász segíti ki Szerbiát a válságból

2012.09.22
15:00
A jövő évi szerbiai költségvetést már novemberben elfogadhatja a parlament – nyilatkozta Ivica Dačić kormányfő
A jövő évi szerbiai költségvetést már novemberben elfogadhatja a parlament – nyilatkozta Ivica Dačić kormányfő. A politikus az egyik szerb kereskedelmi csatorna műsorában azt monda: a Pénzügyminisztérium és a kormány azon dolgozik, hogy a 2013-as költségvetési hiány 3 százalékos legyen. A kormányfő azt is bejelentette, hogy október 3-án Szerbiába érkezik Paul Krugman Nobel-díjas közgazdász. Dačić szerint új gazdasági rendszert kell kialakítani az országban, ebben segít majd az amerikai szakember.

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.