Ugrás a tartalomra

Műtrágyalopás gyanújával vettek őrizetbe egy Törökbecse környékén élő férfit

2022.03.10
19:51
2022.03.10
19:58
Forrás
Pannon RTV
A férfit azzal gyanúsítják, hogy egy cég raktárából 80, míg egy udvarból 48 zsák műtrágyát vitt el.

A nagybecskereki rendőrség közleménye szerint az 1984-es születésű gyanúsított január végétől ezidáig három lopást és két rablást hajtott végre, ami által Nagybecskerek környékén összesen 4,3 tonna műtrágyát tulajdonított el. A gyanúsított egy tanyán egy traktor pótkocsijáról 15, míg két családi ház elől összesen 30 zsák műtrágyát vitt el.

A belügyminisztérium nyomozásának köszönhetően az eltulajdonított műtrágya több mint felét megtalálták, amit a tulajdonosoknak vissza is adtak.

A gyanúsított ellen bűnvádi eljárást indítottak, míg a nagybecskereki alapfokú ügyészség rendelete alapján a férfit 48 órás őrizetbe helyezték.

műtrágya
lopás
Törökbecse

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.