Ugrás a tartalomra

Nedimović: 179 dináros áron lehet tankolni traktorokba, de el a kannákkal!

2022.03.11
15:11
2022.03.11
15:30
Forrás
Pannon RTV
Čedomir Božić és Branislav Nedimović Csókára és Magyarkanizsára látogatott.

Péntek délelőtt Csókára és Magyarkanizsára látogatott Čedomir Božić tartományi mezőgazdasági titkár és Branislav Nedimović szerb mezőgazdasági miniszter. Helyi mezőgazdasági vállalkozásokat tekintettek meg, ezt követően válaszoltak a termelők kérdéseire. A mezőgazdasági tárcavezető beszélt a jelenlegi tejprémiumról és a tejtermelésben felmerülő problémákról. A gyümölcsfa-termesztőknek elmondta, remélhetőleg a jövő év folyamán már uniós országokban is szállíthatják a facsemetéket.

Branislav Nedimović továbbá beszélt a termelőket érintő egyik legfontosabb problémáról, az üzemanyag-ellátás kérdéséről is. Elmondta, elfogadtak egy határozatot, melynek értelmében a mezőgazdasági termelők 179 dináros áron tankolhatják meg traktoraikat, kannákban azonban nem szállíthatnak el üzemanyagot. Nedimović hozzátette, a 195 dináros üzemanyag esetében nincs korlátozás.

Branislav Nedimović
Čedomir Božić

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.