Ugrás a tartalomra

Újabb drónok repülhettek be a magyar légtérbe pénteken napközben

2022.03.11
18:39
Forrás
Közlemény
Szijjártó Péter Facebook-oldalán számolt be a történtekről.

A magyar külgazdasági és külügyminiszter azt mondta, hogy a honvédség légvédelmi egységei a Zágrábban lezuhant pilóta nélküli gépen kívül további két alkalommal is, péntek dél körül és délután is érzékeltek repülő objektumokat. Ekkor felszálltak a Gripen vadászgépek, de végül nem fedeztek fel semmit. Mivel a szomszédságban háború van, ezért rendkívül fontos, hogy minden esetben megfontoltan és higgadtan járjon el a honvédség és a légierő is - mondta Szijjártó.

drón
Szijjártó Péter
Ukrajna
Oroszország
haború

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.