Ugrás a tartalomra

Közélet vagy elszigetelődés?

2022.03.12
13:13
2022.03.12
13:18
Forrás
Pannon RTV
Gondolatok a keresztény ember kötelezettségvállalásáról a társadalomban - erről a témáról tartott előadást Bese Gergő atya Kelebián.

A magyarországi plébános hivatása mellett újságírással is foglalkozik. Mint mondta, állampolgári kötelessége mindenkinek kivennie a részét a közéleti kérdésekből, így az egyházi személyeknek is.

A lelki napot a Vajdasági Pax Romana civil szervezet szervezte a kelebiai Márton Áron Közösségi Ház épületében. Az előadásra a helyi hívek mellett más községekből, városokból is érkeztek. A következő rendezvény szeptember utolsó hétvégéjén lesz, tanulmányi napot szerveznek.

Pax Romana
Bese Gergő
Márton Áron Közösségi Ház

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.